Гнучка логіка контролю доступу - перевага нових продуктів від HID Global

Гнучка логіка контролю доступу - перевага нових продуктів від HID Global

Гнучка логіка контролю доступу - перевага нових продуктів від HID Global
Компанія HID Global анонсувала платформу EVO, на якій створені нові «топові» серії продуктів - СКУД-контролери EDGE EVO і VertX EVO. Ця відкрита платформа дозволить створювати масштабовані рішення з дуже гнучкою і складної функціональністю. Віддалене управління, автоматичне створення звітів, моніторинг в реальному часі і настроюється процесор правил дозволяють використовувати EVO-компоненти на всьому спектрі вертикальних ніш, в додатках будь-якої складності.

Найважливішим елементом платформи буде набір інструментів розробника, який використовує програмний інтерфейс OPIN. Це API має забезпечувати, в першу чергу, гнучкість впровадження і «бесшовность» інтеграції. Рішення на платформі EVO будуть сумісні з широким спектром бездротових замків. А гнучка логіка дозволить найкращим чином реалізувати ярусний підхід до охорони об'єкта, обробляючи, наприклад, клавіатурні команди від дверних терміналів і виключаючи використання одного і того ж пропуску різними особами.

Крім того, контролери VertX EVO захищають передачу даних від контролера до зчитувача за допомогою прикладного протоколу Trusted Identity Platform (TIP), який передбачає авторизацію при кожній дії. Вказується, що пристрої будуть підтримувати не тільки поточну, ну і майбутні версії цього протоколу.

Платформа розробки OPIN - термін, який HID Global відносить як до апаратної частини, так і до вбудованого програмного забезпечення. Апаратна частина включає в себе продукти серій VertX / VertX EVO (традиційна дротова топологія) і EDGE / EDGE EVO (архітектура «IP до дверей»). Можливості програмованої логіки роблять платформу OPIN однією з найбільш «просунутих» відкритих архітектур в галузі. У набір інструментів розробника входить середовище розробки і документація; низький поріг входження дозволяє почати роботу з розробки практично відразу після установки SDK.

Чим відрізняється базова платформа від платформи EVO? В першу чергу, більш ніж удвічі більшими обчислювальними потужностями. Крім того, EVO-продукти підтримують більшу кількість протоколів і логічних форматів посвідчень. Втім, «стандартна платформа», без сумніву, ще довго залишаться в активному портфоліо - поки продукти серії EVO будуть позиціонуватися як високопродуктивне рішення для верхньої горизонталі ринку.