Охоронна GSM сигналізація Universal 3.0

Охоронна GSM сигналізація Universal 3.0

Охоронна GSM сигналізація Universal 3.0
Базова комплектація GSM Universal поставляється в боксі з блоком живлення, платою управління, компакт-диском з програмним забезпеченням і usb кабелем для конфігурації системи за допомогою ПК.

При тривозі ця GSM сигналізація може телефонувати і відправляти СМС-повідомлення на 5 телефонних номерів, має 9 провідних входів, 6 виходів для управління зовнішніми пристроями, модуль зарядки акумулятора.

Список деяких ноне всіх можливостей охоронного приладу GSM Універсал:

Робота з бездротовими датчиками і брелоками - за допомогою радиомодуля, робота з домофоном - за допомогою модуля домофона, голосовий модуль, відеомодуль, модуль архіву, модулі бездротових виходів, оповіщення до 5 користувачів, 15 бездротових зон, 9 провідних зон, 5 охоронних груп для різних користувачів - в тому числі можливість часткової охорони по кожній з груп, до 16 радіо (бездротових) виходів, 15 адресних охоронних датчиків. Підтримка протоколу пультової системи охорони ПЦС «Орлан» через GSM і GPRS канали.Гібкіе настройки, в тому числі і конфігурація за допомогою комп'ютера. Управління за допомогою мобільних телефонів і КПК з операційною системою «Android» з підтримкою управління до 10 різних об'єктів. Можливість віддаленого налаштування системи через GPRS канал. Робота з датчиками затоплення, вологості, температури. Функція підтримки заданої температури - опалення за графіком, архів подій, мікроклімат по Комаровскому, робота з цифровими клавіатурами, електронними ключами доступу, радіо датчики поливу грунту, радіо датчики протікання води і т.д. Безперебійне живлення, в боксі з місцем для установки акумулятора 7А / ч.